Persoonlijk en met plezier

Sinds 2007 beheer ik met veel zorg en plezier het vastgoed van woningeigenaren in de regio Groot Amsterdam. Door mijn jarenlange ervaring als commercieel vastgoed adviseur voor internationale bedrijven weet ik precies wat de behoeften zijn van expats in Nederland. Daarom kan ik uw vastgoed op een adequate manier beheren, zorgen dat huurders zich hier thuis voelen en u ondersteunen en adviseren bij de verhuur van uw onroerend goed.

Voorheen heb ik in de reiswereld gewerkt en bij een woningbemiddelingsbureau. Ik heb er plezier in om mensen te helpen en problemen op te lossen. Met name de expatmarkt trekt me, omdat die extra aandacht vraagt. Een huis is voor expats meer dan een dak boven het hoofd. Het is de landingsplaats en veilige basis waarmee alles begint. Een woonadres is immers noodzakelijk voor inschrijving bij gemeente, scholen en verenigingen.

Expats kennen niet altijd de weg in Nederland en bellen vaker met uiteenlopende vragen. Ik vind het leuk om te zorgen dat ze zich hier thuis gaan voelen. Een tevreden huurder is voor u als woningeigenaar immers de beste reclame!

Wilt u ook gebruik maken van mijn expertise? Neem direct contact met me op voor een kennismakingsgesprek.